Televizier 18 ligt nu in de winkel

Wat wordt het mooiste Nederlandse lied aller tijden? Zelf kan presentator Zander de Buisonjé niet zo goed kiezen tussen Ramses Shaffy, De Poema's, Marco Borsato en Stef Bos.

Maar het Nederlands publiek moet volgende week vrijdag toch echt een beslissing nemen. De keuze is reuze met nummers van onder anderen Kane, André Hazes, Frank Boeijen, Wim Sonneveld en Golden Earring. Zelf staat Xander niet in de lijst, maar hij vertelt in het interview in Televizier wel dat hij voortaan in het Engels aan de weg gaat timmeren.En dat vindt ie spannend.

1,2 miljoen per aflevering
In Televizier ook een reportage over de grootverdieners van de tv. En die wonen niet in Nederland, maar in de Verenigde Staten. Wat dacht je van 1,2 miljoen dollar  per aflevering van een serie? Charlie Sheen kreeg het voor Two and a Half Men. Zijn opvolger Ashton Kutcher verdient 800.000 dollar per aflevering. Er worden per seizoen 24 afleveringen gedraaid... Wij zouden het voor de helft al doen.

En er staat nog veel meer in de nieuwe Televizier:
• Een interview met realityster Britt
• Jochem van Gelder over zijn comeback bij SBS na twee jaar
• De strijd om de finale in Herrie XXL
• De finale van de Euro League
• Een interview met de styliste van Hotter Than My Daughter

En dan hebben we nog niet eens de helft behandeld van wat er deze week allemaal in Televizier staat. Aarzel niet langer en ren naar de winkel voor de nieuwe Televizier, want het is weer een toppertje!

Reageren