Televizier 19 ligt nu in de winkel

Yolanthe Sneijder-Cabau timmert behoorlijk aan de weg. Haar ambitie kent geen grenzen. Letterlijk, want voor Yolanthe op 3 gaat ze op bezoek bij wereldsterren.

„Ik ga langs bij bijzondere en getalenteerde mensen, zoals dj Afrojack, Paris Hilton, modeontwerpster Donatella Versace en voetballers Dirk Kuyt en Nigel de Jong”, vertelt Yolanthe aan Televizier. Ze reist niet alleen de wereld over om bekende sterren te interviewen; Yolanthe gaat ook acteren in een Hollywoodfilm. „Ik heb auditie gedaan voor de film Pain and Gain. Een paar maanden later kreeg ik te horen dat ik de rol had gekregen. Ik kon mijn geluk niet op!”

Boer zoekt Vrouw
Aanstaande zondag is de kick-off van een nieuwe Boer zoekt Vrouw en stellen tien nieuwe boeren zich voor. Zij zijn allemaal op zoek naar een vrouw óf een man. Er is dit jaar namelijk voor het eerst een homoboer te zien. In Televizier een overzichtje van spraakmakende boeren van afgelopen seizoenen. Want boer Peter (seizoen 1), boer Hans (seizoen 2) boer Jan, (seizoen 3), boer Wietse (seizoen 4) en boerin Annemarie (seizoen 5) maakten er af en toe een potje van...

Dat is nog lang niet alles: Televizier biedt nog veel meer deze week:
* Realityster Britt vertelt over haar reis rond de wereld
* Een interview met actrice Maryam Hassouni
* Het detectiveduo Castle en Backett van Castle gaat terug in de tijd
* Een voorproefje op de Grote Geschiedenis Quiz: Wat weet u nog van vroeger?
* Wat doet Babette van Veen met De Schat van De Oranje?

Kortom, met Televizier hoef je je niet te vervelen!

Reageren