Televizier 2 ligt nu in de winkel!

De TV-Kantine is terug met een nieuw seizoen. Carlo Boszhard en Irene Moors trekken er weer legio typetjes voor uit de kast.

Niemand is veilig voor de persiflages van Carlo & Irene: Loretta Schrijver, Marco Borsato, Britt Dekker, Eva Jinek en vele andere BN’ers worden feilloos nagedaan door het duo. En hoewel het make-up team keer op keer wonderen verricht, komt veel van het goede nog altijd van de acteurs zelf. Irene Moors verklapt haar geheim in de nieuwe Televizier en daaruit blijkt dat genialiteit ook best simpel kan zijn.

Kinderen Geen Bezwaar

Dat simpelheid een zegen is, weten de makers van Kinderen Geen Bezwaar als geen ander. Al negen jaar lang houden ze miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd met de avonturen van een behoorlijk doorsnee gezin. Toch komt er na meer dan 200 afleveringen een einde aan de serie. Veel te vroeg als je het ons vraagt. Lees daarom in het nieuwe nummer 5 redenen waarom Kinderen Geen Bezwaar moet blijven.

Robert ‘Dr. Love’ ten Brink

Het einde van All You Need Is Love is gelukkig nog lang niet in zicht. Al sinds 1992 reist Robert ten Brink stad en land af om geliefden bij elkaar te brengen. Televizier ging in gesprek met Dr. Love himself en samen blikten we terug op al die jaren emotionele televisie. Het hoogtepunt van All You Need You Love is misschien wel het winnen van Gouden Televizier-Ring in 1993. In datzelfde jaar schreven Frans Bauer en Robert ten Brink televisiegeschiedenis. Hoe dat verliep lees je in de nieuwe gids…

En verder:

* Lucy Liu als rechterhand van Sherlock Holmes
* Deense spanning in Borgen
*
Interview met Fockeline Ouwerkerk uit Moordvrouw
* Crisis in ’t Schaep in Mokum
* 5 vragen aan Scott Caan
* Hoe verstopt Sjors uit GTST haar buikje?
* Boer Christiaan vertelt over De Speld in de Hooiberg
* Javier Guzman opgesloten in 24 uur met…
* 152 tv-tips
* En meer!

Reageren