Televizier 24 weerstaat de regen

Televizier editie 24 weerstaat de regen en is op weg naar winkel en abonnee. Hij is weer fijn, en we presenteren hem met trots.

Deze editie van Televizier kan natuurlijk niet anders dan (voor een deel) in het teken staan van voetbal. Maar we houden zoals altijd ook flink rekening met onze lezers die niet van voetbal.

In Televizier 24 onder meer:

  • Het WK Voetbal. Hoe steken de nieuwe outfits van de onze jongens precies in elkaar, en... hoe moeten ze in hemelsnaam wereldkampioen worden? Alle ins en outs worden beschreven.
  • Sneuvelende series. Ieder jaar is het een veldslag: de komkommertijd in de Verenigde Staten. Welke series gaan door en welke vallen af? Televizier zette ze állemaal voor u op een rijtje, en zo kunt u gemakkelijk zien of uw favoriete serie er volgend jaar nog is.
  • Andermans Veren is sinds jaar en dag hét cabaretprogramma van de Nederlandse tv. Oude en nieuwe talenten krijgen aandacht. Televizier sprak met presentator Kick van der Veer.
  • Evelien de Bruijn is nog wel het best bekend als een van de presentatrices van Hart Van Nederland. Maar Evelien hoeft niet per se met haar hoofd op tv: "Ik denk niet dat ik oud ga worden op televisie". Waarom? Dat leest u in editie 24.

... En daarnaast nog eens meer dan honderd kijktipjes, de top 8 van must-see programma's, de column van Joep van Deudekom, het Expert Panel, de geschiedenis van de Gouden Televizier-Ring... en nog véél meer!

-> Klik hier voor informatie over Televizier tv-gids

Gids_24_cover_500

Reageren