Televizier 27 ligt te bakken

Ook in deze warme weken verschijnt de Televizier tv-gids als vanouds. Editie 27 ligt te bakken: op de deurmat en in de schappen...

Het mag een bekend feit zijn dat de zomermaanden qua tv niet altijd even spannend zijn. Men bedacht een term: komkommertijd. Maar een goede tv-gids laat zich daardoor natuurlijk niet tegenhouden.

Televizier blijft ook gedurende de zomermaanden stand houden en zoveel mogelijk kijktips bieden. Natuurlijk kàn daar wel eens een herhaling tussen zitten, maar dat wil niet zeggen dat dat dan opeens geen goed programma meer is. En dus blijven we ook die herhaalde pareltjes tippen.

Vooralsnog zitten we goed. In Televizier 27 vindt u:

  • Lieke van Lexmond komt bij u eten! (Of bij iemand anders...)
  • Deze barre tv-komkommertijden vol herhalingen zijn een mooie gelegenheid verborgen pareltjes te ontdekken. De makers van Televizier tippen de komende weken hun favoriet. De eerste is de alom bekende Irma Tomas.
  • True Blood! Deze serie zal echt niet voor iedereen geschikt zijn, en echt niet bij iedereen bekénd zijn... maar hij is wel de moeite waard. Televizier legt uit waarom.
  • Pont d’erasmus..? Jaja: de Tour de France start in Rotterdam. We leggen nog even uit wat er wel niet allemaal gaat gebeuren.
  • Wie wordt Kruimeltje? ... Wij weten het natuurlijk ook nog niet, maar Kruimeltje wordt wél gezocht. We praten u even bij.
  • Wimbledon 2010, de finale van de mannen. Is het niet voetbal, dan is het natuurlijk tennis!
  • Na dit seizoen Praatjesmakers (met de leukste gesprekken uit het afgelopen decennium) komt een einde aan het programma. Net als aan de samenwerking tussen Jochem van Gelder (47) en de NCRV. Televizier sprak met de presentator over Praatjesmakers en zijn toekomst.

... En daarnaast ook nog eens méér WK, meer dan honderd kijktipjes, de top 8 van must-see programma's, de column van Joep van Deudekom, het Expert Panel, de geschiedenis van de Gouden Televizier-Ring...

En nog véél meer!

-> Klik hier voor informatie over Televizier tv-gids

Gids_27_cover_500

Reageren