Televizier 29 ligt nu in de winkel

The Killing verscheen al in 2007 op de Deense TV, sindsdien is de hele wereld in de ban van de misdaadserie. Deze zomer komt ie dan eindelijk bij ons op de buis.

In de nieuwe Televizier alles over rechercheur Sarah Lund en haar zoektocht naar de moordenaar van een tienermeisje in The Killing. We staan stil bij het succes van de serie én bij de gebreide trui van hoofdrolspeler Sofie Gråbøl.

Olympisch geweld
Natuurlijk slaan we de Olympische Spelen niet over. Vrijdag barst het sportgeweld los met een spectaculaire opening. Het vierjaarlijks-evenement waar de hele wereld naar uitkijkt verdient een openingsceremonie waar je U tegen zegt. En die gaat er zeker komen. Lees in de gids wat je 27 juni allemaal kan verwachten.

Spiegeltje aan de wand
Wie is de mooiste van The Bold and the Beautiful? Het antwoord kan nog wel eens uit onverwachte hoek komen. Om dat te ontdekken moet je toch echt in de nieuwe Televizier moeten kijken. Hier is alvast een hint: het is een dame op leeftijd…

Slimme mensen
Maarten van Rossem gaat vanaf volgende week bijdehand doen in De Slimste Mens. Als jurylid is hij op zoek naar de intelligentste persoon van Nederland. Hopelijk kan spelleider Phillip Freriks hem in toon houden. Meer info in de gids.

En verder:
* Nog één keer Amy Winehouse
* Het beste van Holland’s Got Talent wereldwijd
* Merel Westrik, de nieuwe ster van WNL
* Herdenking van het bloedbad in Utøya
* De finale van de Tour de France
* Rick Nieman in De Spelen
* De ouders van Tineke Schouten
* 132 TV-tips
* En meer!

Reageren