Televizier 30 staat bomvol prijzen

Televizier editie 30, met niemand minder dan Kim van Kooten op de cover, gaat vanaf dinsdag het land in. Met deel twee van de Mega Mail & Win-actie! Pik de gids ook deze week weer mee voor alle informatie over de nieuwe prijzen.

Televizier editie 29 en 30 draaien om prijzen. Heel. Veel. Prijzen. Waarom? Gewoon, omdat het kàn.

Nu buiten de mussen weer van het dak vallen, hebben wij de gebruikelijke mail & win even aan de kant geschoven en bieden wij onze lezers graag reisjes, horloges, barbecues, camera's, zonnebrillen, gadgets, spelletjes en veel meer aan.

Het winnen is oh-zo simpel: meedoen kan door te bellen (het speciale nummer staat in de Televizier tv gids genoemd) of te mailen (door uw gegevens achter te laten op onze website). Maar de berg prijzen is natuurlijk niet de énige reden waarom u editie 30 niet moet missen. Want:

  • In editie 30 duiken we in een gloednieuwe tv-serie van Nederlandse bodem: In Therapie. Met een hoofdrol voor niemand minder dan Kim van Kooten. Maar zij is niet de enige ster in de serie. We beschrijven alles uitgebreid.
  • Hij is terug op de buis: Harm Edens met zijn talkshow On Air, live vanaf Schiphol.
  • Zomergasten is er weer! Vanaf nu is de zondagavond weer lekker gevuld, en we spraken presentator Jelle Brandt Corstius over het programma.
  • De laatste etappe van de Tour de France: hij is er weer.
  • Cougar Town is terug op de buis. Welkom terug, Courteney Cox!

... En daarnaast nog eens meer dan honderd kijktipjes, de top 8 van must-see programma's, de column van Joep van Deudekom, het Expert Panel, de geschiedenis van de Gouden Televizier-Ring... en nog véél meer!

-> Klik hier voor informatie over Televizier tv-gids

TVZ_30_cover_500

Reageren