Televizier 31 ligt nu in de winkel

Koningin van de verleiding of onzeker meisje? Marilyn Monroe was bij leven al een beroemdheid, maar werd pas echt een legende na haar dood. 5 augustus is haar 50ste sterfdag. 

In nummer 31 een reportage over de blonde seksbom die al op haar 36ste overleed. Wie was de vrouw achter het mooie gezicht? Waarom doet ze het nog steeds goed bij mannen én vrouwen? En waarom was ze zo ongelukkig in de liefde? Lees het in de nieuwe gids.

Uit de kast

Op zaterdag 4 augustus viert Amsterdam de Gay Pride 2012. BNN haakt in op het evenement. In FC Gay hopen Sophie Hilbrand en haar gasten voetballende homo’s uit de kast te krijgen. Hoe ze dat willen doen staat in het nieuwe nummer van Televizier. 

Strijd der titanen

Bij Ajax en PSV is nog niemand uit de kast gekomen. De teams nemen het tegen elkaar op in de Johan Cruijff Schaal. We staan stil bij het gevecht tussen de landskampioen en de bekerwinnaar.

Oranjegoud

Nu het voetbal begint, mogen we de Olympische Spelen nog niet vergeten. Epke Zonderland kan bijvoorbeeld nog een paar gouden medailles mee naar huis nemen. Nog meer Spelen in de nieuwste Televizier.

En verder:

* Jong kooktalent in Junior Masterchef
* Een Gooische Vrouwen-marathon
* De 25 leukste tv-typetjes
* Op reis met BNN
* Wat is een komkommerhaai?
* De échte sterren uit Terra Nova
* Anky van Grunsven komt in actie
* Het geheim van Coca-Cola
* 141 tv-tips
* En meer!

Reageren