Televizier 31 presenteert: Patricia Paay

Televizier en Patricia Paay staken de koppen bij elkaar! Maar editie 31 bevat natuurlijk méér. Wat te denken van een hele serie haaienprogramma's, de Tour d'Amour van Anita Witzier en het antwoord op de vraag waarom we allemaal naar Köfte moeten gaan kijken?

Dat de komkommertijd met zich meebrengt dat er minder nieuwe programma's op tv zijn, is een feit. Maar dat wil niet zeggen dat er geen leuke programma's meer te zien zijn.

Ook in de zomermaanden spant Televizier zich in om onze lezers het beste van het beste te leveren. Ook deze week lukt ons dat weer perfect.

In Televizier 31 vindt u (onder meer):

  • Patricia Paay in gesprek met Televizier: "Een jonge man houdt me lekker pittig". Over haar liefdes en haar leven.
  • Deze barre tv-komkommertijden vol herhalingen zijn een mooie gelegenheid verborgen pareltjes te ontdekken. De makers van Televizier tippen ook deze week weer hun favoriet. Dit keer de tip van eindredactrice Tamar Salee.
  • Turkse humor op bestelling: de film Köfte. Televizier sprak met Gurkan Kücüksentürk, de stuntelige ober uit de film.
  • Schrijver Maarten 't Hart is de Zomergast van deze week.
  • Op zoek naar de ware... Net 5 gaat op zoek naar liefde met de programma's Grenzeloos Verliefd en Alleen Nog Een Man.
  • Blootgewoon,is terug. Dit keer gaan drie stellen en een complete rockband uit de kleren. Een foto van de rockband hebben we al op weten te scharrelen.

... En daarnaast ook nog eens antwoord op de vraag wat de ziekte Lupus (populair in House) nou precies inhoudt en een gesprek met oudgediende Simone Walraven. Ze presenteerde lang geleden Countdown en komt nu terug in de jury van Popstars. En dan hebben we óók nog meer dan honderd kijktipjes, de top 5 van must-see programma's, de geschiedenis van de Gouden Televizier-Ring...

En nog véél meer!

-> Klik hier voor informatie over Televizier tv-gids

Cover_tvz_31_patricia

Reageren