Televizier 32 ligt nu in de winkel

Nederlands bekendste woonwagenbewoner gaat terug naar zijn roots. Frans Bauer gaat naar Hongarije en trekt in een zigeunerkamp in Bauer’s Zigeunernacht.

Nou woont hij al tijdje niet meer in een woonwagen, maar Bauer heeft nog altijd respect voor het reizigersleven. In Televizier 32 een interview met de vrolijke volkszanger, waarin hij vertelt over zijn ouders, zijn verleden en de bekende Nederlanders van het nieuwe programma.

Testen maar

Het is onderzoeken geblazen met ‘TV Lab’. Vanaf volgende week wordt elke werkdag een nieuw programma getest bij de publieke omroep. Houd de gids goed in de gaten om te zien wat de tv-experts allemaal onder de loep nemen. 

Memories herinnert

KRO’s Memories komt voorlopig niet met nieuwe afleveringen, maar wel met een terugblik op de afgelopen 15 jaar. Lees in het nieuwe nummer waar Anita Witzier allemaal op terugkijkt in de eerste afleveringen van het drieluik. 

Einde van The Killing

The Killing is toe aan het einde van seizoen 1. Op vrijdag 17 augustus is alweer de laatste aflevering. Als je niet zo lang kan wachten lees je in Televizier 32 alvast een dagelijkse synopsis van de resterende afleveringen.

En verder:

* Het slot van Glee
* De vuurdoop van Van Gaal
* Hoe behoudt Michelle Pfeiffer haar schoonheid?
* De laatste dag van de Spelen
* Een kijkje in De Rechtbank
* Aandacht voor Indië
* Yvon Jaspers snottert mee
* Hoe is het toch met… Fred Oster?
* 143 tv-tip
* En meer!

Meer over:

Reageren