Televizier 33 ligt nu in de winkel

Niets leuker dan 's zomers lekker gezellig barbecueën. Maar voor een goede maaltijd moet je toch echt in de keuken aan de slag. Daarom in de nieuwe Televizier een 24Kitchen kookspecial.

Jamie Oliver, Andy McDonald, Angélique Schmeinck, en Rudolph van Veen zijn de gezichten van 24Kitchen. De topkoks vertellen in de nieuwe gids over hun liefde voor kokkerellen en geven natuurlijk ook een paar kooktips.

Beat the Best

De nieuwe talentenjacht Beat the Best begint zaterdag 18 augustus. Lees in Televizier 33 alles over de nieuwe show en maak kennis met juryleden Jeroen van Koningsbrugge, Angela Groothuizen en Timo Steffens. 

Trijntje Oosterhuis

The Voice of Holland, die andere talentenstrijd, maakt vrijdag de 22ste haar rentree. Tijntje Oosterhuis vervangt coach Angela Groothuizen in de nieuwe reeks. In het nieuwe nummer een interview met de diva die als geen ander weet hoe je een dijk van een show neerzet. 

The Killing seizoen 2

Sarah Lund begint maandag aan een nieuwe zaak in seizoen 2 van The Killing. We verklappen niets over het einde van het eerste seizoen, maar introduceren de nieuwe moordzaak.

En verder:

* Het begin van de Uitmarkt
* Liefs uit… Ghana
* Peter van der vorst is terug!
* Wie is de mol in Terra Nova?
* Albert Verlinde in een woonwagen
* Niemand is veilig voor Koefnoen
* 5 vragen aan Gerda Havertong
* Beau van Erven Dorens als quizmaster
* De perfecte Rube Goldberg-machine
* 133 Tv-tips
* En meer!

Reageren