Televizier 35 ligt nu in de winkel!

Na lang wachten is Goede Tijden, Slechte Tijden terug! Lees in de gids wat ons komend seizoen te wachten staat.

Wie krijgt een prominente rol in de soap en wie gaan de serie verlaten? Aan de hand van de nieuwe castfoto staan we stil bij de nieuwe ontwikkelingen in Goede Tijden, Slechte Tijden en zoeken we een verklaring voor de ontbrekende personages op de foto (waarom staan Yvon er Sinan er niet bij?). Lees meer in Televizier 35. 

Boer zoekt vrouw

Goed nieuws voor eenzame boeren. Yvon Jaspers trekt de stoute laarzen weer aan en gaat het platteland op om vrijgezelle boeren aan de vrouw te helpen in het zesde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. In de nieuwe gids voorspellen we wie de meeste post krijgt en welke kandidaten het ver gaan schoppen. 

Genee aan het woord

Het zal niemand ontgaan zijn: de verkiezing van De Gouden Televizier-Ring is begonnen! Televizier interviewde Ring-winnaar Wilfred Genee. Hij vertelt hoe het voelt om de meest begeerde televisieprijs van Nederland te winnen. 

Nieuw: Dallas

Vanaf volgende week herleven oude tijden in Dallas. De familie Ewing keert na 20 jaar terug op de buis. Lees in het nieuwe nummer hoe het gaat met Bobby, JR en de Southfork Range.

En verder:

* Weet Knevel waar Van den Brink op stemt?
* De vernieuwde opzet van Kassa
* 5 vragen aan Antje Monteiro
* So You Think You Can Dance is terug
* Internationale kunstroof in The Spiral
* De avondmix van Nederland 3
* Wendy van Dijk bezoekt afvallers
* 6 vragen aan Robert ten Brink
* Wat zijn de kansen van Oranje tegen Turkije?
* 145 tv-tips
* En meer!

Reageren