Televizier 39 ligt nu in de winkel

Misdaadserie ‘The Closer’ komt na zeven seizoenen tot een eind. Hoofdrolspeelster Kyra Sedgwick vind het mooi geweest zo.

In de nieuwe Televizier uitgebreid aandacht voor de laatste aflevering van The Closer. Zo is te lezen waarom Kyra na 109 afleveringen besloot te stoppen met de populaire serie.

Missie Holland

Trinny & Susannah zijn nog lang niet aan stoppen toe. Al 15 jaar lang geven ze ongezouten kritiek op kledinggedrag. Hoog tijd voor een interview in Televizier. Daarin vertellen ze over hun jarenlange ervaring in de modewereld. En natuurlijk geven ze ook paar tips mee.

Filmquiz

Test je filmkennis in De Grote Televizier-Filmquiz! Weet jij het favoriete drankje van James Bond? Of de allergrootste angst van Indiana Jones? Maak de quiz en ontdek of je een echte filmexpert bent.

Interview Dennis Weening

Dennis Weening houdt zich liever bezig met tv. En dan wel met Expeditie Robinson. Vorig jaar was-ie nog deelnemer, dit jaar mag hij het survivalprogramma presenteren. In Televizier 38 een interview met Weening, waarin hij vertelt hoe het er achter de schermen aan toe gaat. 

En verder:

* De 450ste aflevering van Spoorloos
* 5 vragen aan de luchtvaartpolitie
* Hoe is het om vader van De Vierling te zijn?
* Ilse DeLange in Sterren Op Het Doek
* Tygo Gernandt over Dokter Deen
* Frans Bauers laatste Zigeunernacht
* De uitreiking van de Gouden Kalveren
* 132 tv-tips
* En meer!

Reageren