Televizier 48 ligt nu in de winkel!

28 november 2012 17:32 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Kim-Lian van der Meij en Ewout Genemans presenteren zaterdag het Junior Eurovisie Songfestival. Hopelijk gaat het de kleintjes beter af dan de volwassenen.

Voor het eerst wordt het Junior Songfestival om 20.20 uur op Nederland 1 uitgezonden. En zo prominent in de aandacht, moet het haast wel een geweldige show worden. Ewout Genemans en Kim-Lian van der Meij doen in ieder geval hun stinkende best om er iets moois van te maken. Om alvast in de stemming te komen lees je in de nieuwe Televizier een interview met Kim-Lian.

Twiggy 

De jongeren van nu zullen zangeres Twiggy waarschijnlijk niet kennen, maar voor iedereen die voor 1960 is geboren, is de naam een begrip. En daarom zendt de AVRO volgende week een documentaire uit over ‘het gezicht van de jaren zestig’. Alsof dat nog niet genoeg is, vind je in de nieuwe gids ook nog een portret van het voormalig supermodel. 

Hawaii Five-O 

De misdaadserie Hawaii Five-O begint volgende week aan een nieuw seizoen. Voor de gelegenheid reisde Televizier naar Los Angeles en sprak met hoofdrolspeler Alex O’Loughlin. In het gesprek onthult hij de naam van zijn tweede zoon en doet hij openlijk auditie voor de nieuwe James Bond-film. Lees het hele interview in nummer 48. 

En verder: 

* Lachen, gieren en brullen met cabaretier Wim Helsen
* Nieuwe komedieserie op 3: Lieve Liza
* Johnny de Mol neemt Tatjana mee op reis
* Caroline Tensen is terug met Familieberichten
* Populaire wetenschap in How Do You Do It?
* Nieuwe afleveringen van Metropolis
* Komt Sinterklaas weer op bezoek bij Paul de Leeuw?
* Maarten ontmaskert in GTST
* Rudolph van Veen doet het voor bij 24Kitchen
* 157 tv-tips
* En meer!

 

Meer over