Televizier 49 ligt nu in de winkel!

5 december 2012 17:39 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Volgende week is het zover: de finale van The Voice Of Holland. Het programma houdt wekelijks vele kijkers aan de buis gekluisterd, en niet alleen in Nederland.

The Voice is een wereldwijde kijkcijferhit. Landen als Amerika, Rusland, Argentinië en China zijn helemaal in de ban van John de Mols talentenjacht. In totaal gaan meer dan 50 versies de ronde in 150 landen. Hoe het grote, internationale succes tot stand kwam lees je in de nieuwe Televizier.

Op Volle Toeren

Ali B geniet van nationaal succes. Hij riep heel Nederland op voor hem te stemmen bij De Gouden Televizier-Ring. Met zijn programma Ali B Op Volle Toeren greep hij naast de prijs. Maar toch ging hij niet met lege handen naar huis: het publiek verkoos de rapper tot televisieman van het jaar, wat hem een Zilveren Televizier-Ster opleverde. Op 12 januari doet hij een gooi naar de Ring van volgend jaar, dan begint het nieuwe seizoen van Ali B Op Volle Toeren. In Televizier 49 geeft Ali een uitgebreid interview waarin hij terugkijkt op het succes van dit jaar, maar vooral uitkijkt naar 2014. 

De Gouden Eeuw 

Presentator Hans Goedkoop kijkt liever terug naar de periode 1602-1702. Met zijn nieuwe programma De Gouden Eeuw duikt hij in de vaderlandse geschiedenis. Niemand minder dan oud-premier Balkende bracht hem op het idee voor de documentaire serie. Hoe dat tot stand kwam lees je in de nieuwe gids.

En verder:

 * Raquel Welch (72) heeft het nog steeds in CSI: Miami
*  Annick Boer geniet van Kanniewaarzijn
* GTST krijgt onverwacht bezoek van Bo Leenders
* De tv-première van Twilight: Eclipse
* Het seizoen Radar loopt ten einde
* Earthflight vliegt over verre oosten
* Nieuw: Once Upon A Time
* Kirstie Allsop bereidt ons voor op de kerst
* 147 tv-tips

Meer over