Televizier 5 ligt nu in de winkel

Nederland 3 staat op zaterdag in het teken van Robbie Williams. En Televizier ook. De Engelse zanger is met een lekkere comeback bezig en dat zullen we weten. 

Robbie Williams werd ondanks de hits en vele vrouwen jaren geplaagd door knagende onzekerheid. Maar sinds kort gaat het weer pico bello met Robbie. Nu wil hij alleen nog voorgoed zijn plek in de popgeschiedenis zeker stellen. Dat moet gebeuren met zijn nieuwe plaat Take the Crown. BNN zendt op zaterdag een interview en een recent concert uit met Robbie. 

Op zoek naar God

Lieke van Lexmond, Kim Feenstra, Christina Curry, Sanne Vogel en Elle Bandita gaan bij de EO op zoek naar God. De vijf dames moeten een week zwijgend in een klooster doorbrengen en dat brengt ze bijna tot waanzin maar ook tot bepaalde inzichten. Sterker nog, Lieke vertelt in Televizier dat ze dingen gevoeld en meegemaakt heeft die alleen van ene hogere macht kunnen komen. 

227 kilo 

In het tweede seizoen van Obese proberen zes corpulente landgenoten wat kilootjes kwijt te raken met behulp van een personal trainer en Wendy van Dijk. De zwaarste deelnemer is Stanley, hij weegt 227 kilo en kan dus flink aan de bak. 

Verder in Televizier: 
• een kleine quiz ter voorbereiding op de Nationale Reistest
• Nederland oefent tegen het Italiaanse team
• 5 vragen aan Katja Herbers over Divorce
• Een nieuw seizoen Bed & Breakfast
• En het einde van dr. Chase in House?

Reageren