Televizier 50 ligt nu in de winkel!

13 december 2012 16:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bijna is het zover: kerstmis, het gezelligste feest van het jaar. En dat betekent voor velen een hoop cadeautjes, talrijke familiebezoeken, en vooral heel veel eten.

Een echte keukenprins tovert natuurlijk binnen een handomdraai een smakelijk kerstdiner op tafel. En voor iedereen met minder talent in de keuken is er de Televizier-kerstspecial, met 4 recepten van kookzender 24kitchen. Zo staat kerst dit jaar garant voor smul- en smikkelplezier. Het enige wat je daarvoor moet doen is de nieuwe Televizier in huis halen.

Gescheiden mannen 

De mannen uit Divorce staat geen vrolijke kerst te wachten. De drie heren uit de nieuwe dramaserie hebben namelijk een scheiding voor de boeg. Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenbergen en Dirk Zeelenberg kampen alle drie met relatieproblemen en trekken daarom samen in 1 huis. Hoe dat afloopt gaan we in de nieuwe gids niet verklappen, wel kan je daarin alvast kennis maken met de drie hoofdrolspelers.

The Voice Kids 

Krap een week na de finale van The Voice Of Holland lanceert RTL 4 alweer een nieuwe talentenjacht: The Voice Kids. Ditmaal is het aan kinderen van 6 tot en met 14 jaar om de gouden keeltjes te laten klinken. De jury uit het eerste seizoen is weer van de partij, wat betekent dat Angela Groothuizen, Marco Borsato en Nick & Simon op de draaistoelen plaatsnemen. Zij gaan op zoek naar de opvolger van de 13-jarige Fabiënne, de winnaar van vorig seizoen. Wat The Voice Kids voor haar betekende lees je in Televizier nummer 50.

En verder:

* Interview met NCIS-actrice Cota de Pablo
* John van den Heuvel helpt kinderen in Ontvoerd
* The Rolling Stones bestaan 50 jaar
* De smakelijke finale van Menu van Oranje
* Oprah Winfrey geeft wel heel veel geld weg
* Zwangere BN’ers helpen een handje in Vier Handen Op één Buik
* Koos Alberts in Ali B Op Volle Toeren
* De uitreiking van de Gouden Loeki
* Wie wint de finale van Expeditie Robinson?
* 166 tv-tips
* En meer!

Meer over