Televizier 50 met Brigitte, Ron en Boer Zoekt Vrouw

Televizier editie 50 is vanaf vandaag uit, en weer de moeite waard! Een ode aan Brigitte Bardot, de terugkeer van Ron Brandsteder, alle boeren die vrouwen zoeken, het Groot Dictee der Nederlandse taal en méér...

Wie Televizier 50 in handen krijgt, zal de gewaagde keuze al zien: niemand minder dan Brigitte Bardot staat (in jonge vorm) op de cover! En dat is niet voor niks, want dinsdag 14 december is een documentaire over deze (ooit) bevallige schone op tv te zien.

En dat is niet de enige bevallige vrouw die op de buis gaat verschijnen, want Boer Zoekt Vrouw gaat vanaf 12 december weer van start en dus stelt zich weer een keur aan boer zoekende vrouwen voor aan vrouw zoekende boeren. We stellen de boeren van Boer Zoekt Vrouw alvast even voor.

Ook spreken we Josh Hopkins, de aantrekkelijke overbuurman van het karakter van Courteney Cox in de serie Cougar Town. Hij is héél blij met zijn baantje bij de serie...

Maar het allerbelangrijkste bewaren we in dit artikeltje voor het laatst: de terugkeer van Ron Brandsteder! Ron heeft een contract getekend bij omroep MAX en komt terug met twee programma's: het eenmalige Ron's Grote Ganzenbord (met een gigantische ganzenbordvloer!) en later deze winter met Wie Van De Drie.

We besloten om Ron eens een quiz van zijn eigen leven (en carrière) voor te leggen en daarin komt natúúrlijk ook zijn geroemde Ron's Honeymoon Quiz voorbij. Dat stimuleerde ons tot het opzoeken dat die hele fijne begintune van dat programma, en die delen we natuurlijk nog even met jullie, onze lezers (zie de filmpjes later in dit artikel).

Televizier 50: haal hem nu!

TVZ_50_cover_500

Het originele nummer:Ron die, zoals hij in de gids al vertelt, het nummer doet bij De Toppers in 2008:Een fragment van het begin van Ron's Honeymoon Quiz uit 1988:En voor de écht fans een karaokeversie van het nummer:

Reageren