Televizier geeft antwoord op 101 vragen

Televizier roept tv-kijkend Nederland op om prangende tv-vragen te stellen via de site. Wie schoot J.R. uit Dallas ook alweer neer? En zit Arnie nu nog steeds in de jungle? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in editie 21 van de tv-gids Televizier, die vanaf 22 mei verkrijgbaar is.

De 101 leukste, opmerkelijkste, triviaalste, intelligentste en gekste vragen worden door de redactie van tv-gids Televizier beantwoord. Geen onderwerp is te groot – of zelfs te klein. Als het maar om televisie gaat. Wat zijn bijvoorbeeld de namen van de twee zwarte honden uit Magnum, P.I.? Hoe komt Smurfin in het Smurfendorp terecht? Won iemand ooit de hoofdprijs van 5 miljoen in Postcodeloterij Miljoenenjacht? Televizier geeft antwoord!

Wij weten alles
Televizier stelt zichzelf voor even ter beschikking aan Nederland”, stelt Jeroen de Goeij, chef redactie van de tv-gids. „De redactie zal alles in het werk stellen om de beste vragen te beantwoorden. De onderste steen komt boven, dus bij deze: maak er gebruik van! We roepen altijd dat we heel veel van tv weten, nu zullen we het bewijzen ook.

Stel je vragen op Televizier.nl/101vragen. Dat kan t/m 16 mei. Onder de beste inzenders worden 35 x 2 kaarten verloot voor het Instituut Beeld & Geluid in Hilversum.

Reageren