Televizier is vernieuwd

Tv-gids Televizier heeft een pittige restyling ondergaan! Het blad is nu nog dikker, nog vollediger en nog prettiger om te zien én te lezen. Maar zoals altijd zijn we helemaal tv.

Het eerste dat opvalt aan Televizier, met de Gouden Televizier-Ring-winnaars Carlo & Irene op de cover, is dat hij dikker is. Voortaan hebben we elke dag een pagina extra aan programmagegevens, zodat we nog meer ruimte bieden aan de vele (thema)zenders die via de (digitale) televisie te ontvangen zijn. Daarbij hebben we de zenders ook nog eens handig gegroepeerd én maken we nu gebruik van een slim bolletjessysteem. Nu kan iedereen in één opslag de favoriete digitale zender meteen terugvinden op tv. Handig toch?

Frisser
In de vernieuwde Televizier spatten de foto’s van de pagina’s. Dat komt doordat we witter papier gebruiken, waardoor de kleuren beter uitkomen. De vormgeving is sowieso helemaal veranderd: het blad oogt frisser, helderder en vooral overzichtelijker.

Helemaal nieuw
Bij een nieuw blad, met een frisse look en een echt televisie-gevoel, hoort ook een nieuwe columnist. We zijn er bijzonder trots op dat we Peter van der Vorst hebben aangetrokken als onze vaste schrijver. Peter is royaltydeskundige bij RTL Boulevard, presenteert Van der Vorst ziet sterren en Gepest en is ook nog een succesvol tv-producent. Als er iemand tv is, dan is hij het dus wel. Maar bovenal is Peter grappig, deskundig en heel openhartig, zoals in zijn eerste column meteen al te merken is.

Maar dat vindt de redactie van Televizier. Ervaar het vooral zelf! en blader er eens digitaal doorheen. 

Reageren