Televizier maakt TV!

Wat is nou een logischere stap voor ons als tv-website dan om zelf tv te gaan maken? Inderdaad, geen. En dus presenteert Televizier.nl vanaf vandaag: Televizier TV. Lekker gemakkelijk, gewoon online.

Het idee achter Televizier TV is simpel: sommige interviews of interessante zaken uit tv-land lenen zich nu eenmaal beter voor een camera dan voor een kladblok en voicerecorder.

Camera mee
Daar doet Televizier.nl niet moeilijk over, dus neemt de redactie vanaf nu van tijd tot tijd een camera mee naar de meest interessante, leuke of opvallende evenementen in omroepland.

Aftasten
Televizier TV is een testproject. We onderzoeken nog hoe we het beste onderwerpen in beeld kunnen brengen en of het haalbaar is met ons kleine (maar krachtige) team om onze lezers de beste content te brengen. Vooralsnog kozen we voor een hele praktische opzet: de Wat Kijkt-rubriek in beeld. Snelle, korte video's die je in een paar minuten bijpraten. Leuk en gemakkelijk dus!

YouTube
De eerste tien interviews zijn dan ook al een feit, en worden vanaf vandaag met enige regelmaat zowel op ons kanaal op Youtube als op Televizier.nl zelf geplaatst.

GJ-powerrrr
We maken de filmpjes overigens niet zomaar. We hebben onze tv-kenner GJ Kooijman, voor de vaste lezers al bekend van zijn verslagen van onder meer Dancing with the stars, gebombardeerd tot presentator, trokken hem een leuke bruine polo aan - zodat hij leuk kleurt bij de site! - en gaven hem carte blanche om korte en krachtige interviews te doen met de leukste BN'ers.

Reageren