Televizier-Ring in De TV Kantine

1 April 2009 13:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De TV Kantine staat aanstaande vrijdag in het teken van de Gouden Televizier-Ring. In de uitzending van 3 april (getiteld 'Vieze Spelletjes') worden namelijk de nominaties voor de Ring bekendgemaakt.

Ja, niet echt natuurlijk, want er kan pas in september weer door jullie op de Televizier-Ring worden gestemd! Maar de derde aflevering van De TV Kantine belooft wat ons betreft in ieder geval veel goeds!

Karl Noten
Tot ieders grote verbazing is naast Gerard Joling en Matthijs van Nieuwkerk namelijk ook Karl Noten genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Man. Heel medialand is in rep en roer, want wie heeft er met de uitslag gerommeld? Is het een list van Liesbeth List, Adje, Frits Sissing of heeft Karl zelf met de stemmen geknoeid?

Adje en Gerard
Carlo Boszhard en Irene Moors nemen weer de nodige typetjes voor hun rekening, maar mocht je denken dat die Gerard Joling en Adje wel erg goed gelukt zijn: deze BN'ers spelen deze aflevering zichzelf.

Honderdste typetje?
We hebben in De TV Kantine al de nodige imitaties voorbij zien komen, maar RTL maakte vandaag bekend dat Carlo en Irene binnenkort wellicht de magische grens van het honderdste typetje gaan overschrijden. Laatste aanwinsten zijn onder andere: Linda de Mol, Barack Obama, Mien Dobbelsteen en Premier Balkenende.

Wat is jouw favoriete typetje tot nu toe? Reageer!

Extra
--> Meer lezen? Check de De Populaire TV-pagina van De TV Kantine
--> Praat mee op het De TV Kantine-forum

Meer over