Tennisser André Agassi in DWDD

In De wereld draait door zien we meestal Nederlandse gasten, maar maandag 14 december krijgt de show een internationaal tintje: tennislegende André Agassi schuift aan bij Matthijs van Nieuwkerk om over zijn onthullende autobiografie te praten.

En dat is best wel bijzonder, zegt ook eindredacteur Dieuwke Wynia: "Het is niet gebruikelijk dat we buitenlandse gasten ontvangen in DWDD, maar voor deze wereldster maken we graag een uitzondering."

Autobiografie
André Agassi is de laatste tijd veel in het nieuws geweest met zijn onlangs verschenen autobiografie. In het boek vertelt de sportman openhartig over de druk van het topsportbestaan, zijn tegenstanders en de hoogte- en dieptepunten in zijn carrière.

Waar presentator Matthijs van Nieuwkerk ongetwijfeld op zal ingaan, zijn de opvallende onthullingen van de oud-toptennisser. Zo speelde hij jarenlang met een pruik op en raakte hij aan de drugs. Naast de Amerikaanse tennisser is er ook een nationale tennisheld te gast in DWDD: Richard Krajicek.

Holland Sport
De 'Las Vegas Kid' is niet alleen voor DWDD naar Nederland gekomen: na de uitzending gaat hij namelijk direct door naar de studio van Holland sport. Hij zal daar, liggend op de massagetafel, met Wilfried de Jong praten over zijn tenniscarrière.

Reageren