Terror Jaap bemest tuin Verlinde

Gouden Kooi-winnaar 'Terror Jaap' heeft voor een nieuw televisieprogramma een lading gier in de tuin van showbizzkenner Albert Verlinde en zijn partner Onno Hoes gespoten. Die waren overigens op dat moment niet thuis.

Volgens de gemeente waren Jaap, een productieleider en een cameraploeg bij het huis van Verlinde. De politie en milieuambtenaren zijn ter plaatse geweest.

Uitdaging
Terror Jaap en de cameraploeg zijn naar verluidt uitgedaagd door televisiepresentator Robert Jensen. Er zouden documenten zijn ondertekend waarin de weddenschap ligt vastgelegd.

Het was overigens niet de bedoeling dat er ook daadwerkelijk mest zou worden gespoten in de tuin van Verlinde en Hoes. Het is onbekend waarom dit alsnog is gebeurd: volgens de makers van het item omdat de kraan van de giertank per ongeluk open ging.

De gier is met een tuinslang weggespoeld en heeft zich gemengd met het schone regenwater. De gemeente onderzoekt nu of er schade is en wil deze eventuele schade bij de daders verhalen.

Ontbijtjes
Opvallend is dat Hoes heeft verklaart dat Jaap vroeg in de ochtend bij het huis stond met een ontbijtje. Volgens Hoes had Jaap nog iets met Verlinde te bespreken. Deze had daar echter geen zin in.

Wat er is gebeurd nadat Hoes en Verlinde het huis hebben verlaten, is overigens nog niet duidelijk, behalve dat er dus een behoorlijk stinkend hoopje mest in de tuin van de presentator belandde.

Reageren