The Bachelor op NET 5

De begeerlijke vrijgezel en piloot Jack Pavelka gaat op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Bij de start dienen zich 25 vrouwelijke singles aan, die tot het uiterste gaan om Jakes hart te veroveren.

Dit gaat gepaard met dramatische rozenceremonies, hoog opspelende emoties en catfights, want uiteindelijk maakt maar één van de vrouwen kans op een romantisch huwelijksaanzoek.

Rozenceremonies
Het realityprogramma The Bachelor loopt al jaren in de Verenigde Staten: het 15e seizoen is daar inmiddels in de maak. Het format is simpel: een mannelijke vrijgezel gaat daten met 25 vrouwen in de hoop dat een van hen de ware is.

Het begint allemaal met een groepsdate, waarbij de vrouwen hun uiterste best doen om een goede indruk te maken. Daarna valt er steeds een aantal singles af bij de rozenceremonies, waarbij alleen de vrouwen die een roos ontvangen mogen blijven.

Persoonlijke dates
Als de groep is uitgedund, volgen de persoonlijke dates. De laatste vier vrouwen nemen de vrijgezel mee naar hun woonplaats en familieleden. Met de laatste drie mogelijke huwelijkspartners brengt hij een nacht door op een exotische locatie. Tot slot worden slechts twee vrouwen voorgesteld aan de familie van de vrijgezel.

Maar hij moet uiteindelijk beslissen wie zijn droomvrouw is. Zal hij haar direct ten huwelijk vragen? Of blijft hij toch liever vrijgezel..

Reageren