The Blue Lagoon komt terug

12 maart 2012 07:41 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De camp-klassieker The Blue Lagoon krijgt een remake. Return to the Blue Lagoon uit 1991 was een vervolg, deze tv-film keert terug naar het origineel.

In 1980 deed de originele film wat stof opwaaien, omdat de twee kinderen die stranden op een tropisch eiland opgroeien en de liefde ontdekken. De film hield het best netjes, maar een kindje krijg je natuurlijk niet zomaar. Hoofdrolspeelster Brooke Shields was toen 14, wat niet overal in Amerika goed viel.

Remake
De nogal kitscherige klassieker krijgt nu een remake voor televisie. Met in de hoofdrol de nu nog best onbekende Indiana Evans. Brenton Thwaites zal de rol van Brian Krause op zich nemen. Beiden komen uit Australië en spelen in de soap Home and Away. Voormalig Bond Girl Denise Richards zal heel even al moeder opduiken. 

Beroemde vrouwen
In het vervolg Return to the Blue Lagoon uit 1991 speelde Milla Jovovich de rol van Brooke Shields en de kortstondig beroemde Christopher Atkins de jongen. Als het patroon zich voortzet, zullen we in de toekomst nog veel van horen van Idiana, en wat minder van Brenton. 

Glimlachen om het verleden? Dat kan hieronder met de trailer van de originele film

Meer over