The Bourne Identity

In 2007 deed Matt Damon de legendarische uitspraak dat hij alleen nog een vierde Bourne-deel wilde maken als het Bourne the musical of een pornoversie zou zijn. "Dat zijn volgens mij de enige mogelijkheden om de trilogie nieuw leven in te blazen." Toch zou de acteur zich nog wel eens kunnen bedenken...

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een script dat de terugkeer van Jason Bourne logisch moet maken. Een lastige zaak, na het mooi afgeronde einde in The Bourne Identity. Vervolgens wordt het script naar Matt opgestuurd, die dan gaat beslissen of hij volgend jaar nog een keer in de schoenen van Bourne zal stappen.

Vierde deel
Hetzelfde scenario geldt voor regisseur Paul Greengrass. De grote initiator hierachter is de baas van Universal Pictures, die nu al weet dat een eventueel vierde deel weer bergen geld op zou brengen. Hij heeft Matt gesmeekt zijn originele besluit nog eens te heroverwegen.

Identiteit
Het voorlopig laatste deel, The Bourne Identity is weer een grote, spectaculaire, achtervolgingsscène waarin Jason, op zoek naar zijn identiteit, rent voor zijn leven.

Reageren