The Detonator

Wesley Snipes speelt in de actiefilm The Detonator een CIA-agent die een Russische vrouw uit handen van wapenhandelaren probeert te houden, maar in het echt is hij een bad guy.

Wesley heeft de Amerikaanse belastingdienst voor flink wat miljoenen opgelicht, en daar houden belastingdiensten over het algemeen niet van. Er hangt Wesley dan ook een straf van drie jaar gevangenis boven het hoofd. Zijn hoger beroep dient binnenkort. Wesley is niet de enige ster die te maken heeft met het justitiƫle systeem. Een greep:

Lil' Kim
De rapster zat in 2006 tien maanden wegens meineed na een schietincident. Werkt momenteel aan haar gevangenismemoires.

Paris Hilton
wordt in 2007 veroordeeld tot vijfenveertig dagen wegens te hard rijden zonder rijbewijs en zonder licht. De blondine komt na tweeƫntwintig dagen vrij wegens medische redenen.

Kiefer Sutherland
wordt eind 2007 veroordeeld voor rijden onder invloed. Zat zijn achtenveertig dagen als een modelgevangene uit.

Marion Jones
De snelste vrouw ter wereld ging vorig jaar zes maanden de bak in wegens dopingmisbruik. Ze moest ook haar vijf Olympische medailles inleveren. Na afloop bekende Marion bij Oprah op de bank huilend dat ze een vreselijke fout had begaan.

O.J. Simpson
Hij ontsprong de dans na de moord op zijn ex-vrouw Nicole, maar nu moet O.J er toch aan geloven. Sinds eind 2008 zit hij vijftien jaar uit voor een gewapende overval.

Phil Spector
De legendarische muziekproducer wordt beschuldigd van de moord op actrice Lana Clarkson. In het eerste proces kwam de jury er niet uit. Het tweede proces is nog bezig. Spector kan levenslang krijgen.

Reageren