The Good Wife

Een van de opvallendste dames in de serie The Good Wife is de kordate onderzoekster Kalinda Sharma, die Alicia (Julianna Margulies) regelmatig helpt met haar zaken. De serie betekent meteen de doorbraak voor de Britse Archie Panjabi.

Kalinda windt elke man in de serie om haar vinger. Geinig om te spelen?
"Dat wel, maar ik had liever gehad dat ze mannen zou manipuleren met haar intelligentie, niet met haar uiterlijk. De producers wilden haar perse sexy maken. Als het aan mij had gelegen, had ze altijd een spijkerbroek aangehad.
Daar hou ik nu eenmaal van."

Wat gaat Kalinda nog meemaken in de serie?
"Ze is voor haar werk heel goed in het analyseren van mensen, maar dat gebruikt ze ook in haar werk en dat maakt een relatie lastig."

Er gaan geruchten dat Kalina biseksueel is.
"Kalinda wil vooral een intelligent persoon als partner. En of dat nu een man of een vrouw is, dat zullen we zien in het vervolg van de serie. Maar ik heb nog geen lesbische scènes in het script gezien."

Heb je iets met haar gemeen?
"We zijn allebei tomboys, maar dat was het wel. Zij is veel zelfverzekerder dan ik. Dat heeft misschien iets te maken met die zwarte, hoge, leren laarzen die ze altijd aanheeft. Er is iets met die laarzen. Al mijn mannelijke vrienden vragen me of ik die laarzen ook privé kan dragen."

Heb je al plannen voor na The Good Wife?
"Ik ben samen met een vriend met een filmscript bezig. We hebben het verhaal zelf bedacht en ik hoop dat het succes van The Good Wife ervoor zorgt dat we hem kunnen maken. Waar hij over gaat, zeg ik niet. Wel dat ik de hoofdrol ga spelen.”

Reageren