The inside

Na haar huwelijk met Dawson's creek hoofdrolspeler James van der Beek in 2003 is het verdacht stil geworden rond actrice Heather McComb (36). Jarenlang was ze een vaste waarde in series als Party of five, maar tegenwoordig duikt ze nog maar heel sporadisch op. Zoals vanavond in politieserie The inside.

Heather speelt de verleidelijke Holly Lynn Krandall, een vrouw die midden in het politieonderzoek naar een gestoorde seriemoordenaar terechtkomt. De moordenaar richt zich uitsluitend op vrouwen en gaat gruwelijk te werk. Hij wurgt zijn slachtoffers niet alleen, hij naait ook nog eens zonnebrilglazen aan hun oogleden én bijt hun vingernagels af.

Werkloos
Of Heather de moordenaar overleeft, blijft nog even de vraag, maar we zien haar niet meer terug in The inside. De slecht bekeken serie zelf stierf een stille dood. Heathers meest recente tv-werk stamt alweer uit begin 2007, maar ze lijkt niet zo te zitten met haar werkloosheid. Begin juli werd ze nog wild zoenend met echtgenoot James gespot. Da's ook werk, natuurlijk.

Reageren