The making of LOFT

LOFT wordt geproduceerd door Millstreet Films, Woestijnvis en Pupkin Film in coproductie met BNN. Independent Films brengt LOFT op 16 december uit in bioscoop. Vrijdag is The Making Of te zien op TV.

LOFT is een Vlaamse thriller die werd geregisseerd door Erik Van Looy naar een scenario van Bart De Pauw. LOFT sinds 2009 de best bekeken Vlaamse film.

Tragisch ongeval
Nu komt er een Nederlandse remake aan van de thriller met onder anderen Barry Atsma, Jeroen van Koningsbrugge en Anna Drijver.

De opnames van de film kende veel hoogte- en dieptepunten zoals met de hele crew het Nederlands elftal aanmoedigen en het tragische moment waarop regisseur Antoinette Beumer zwaargewond raakt na een val van een steiger in de studio. Deze momenten zijn allemaal te zien in The Making Of Loft.

Het verhaal
LOFT vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen die in het diepste geheim een loft delen voor hun buitenechtelijke activiteiten. Dat verloopt zonder problemen tot ze er op een ochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt of hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er is gebeurd, maar al snel beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijken ze veel minder van elkaar te weten dan ze dachten.

Reageren