The mentalist

Twee vrouwelijke agenten geven in The mentalist tegengas aan Patrick Jane, het brein van de politieserie. Het zijn chef Teresa Lisbon en groentje Grace Van Pelt.

Ze zijn onder de indruk van Patricks prestaties en niet ongevoelig voor zijn charmes, maar ergeren regelmatig zich aan zijn eigengereide en theatrale manier van doen.

Echte man
Robin Tunney (36) speelt de rol van Teresa Lisbon. De actrice stond als advocate Veronica een seizoen lang aan de goede kant van het recht in Prison break. Hoofdrolspeler Wentworth Miller (Michael) vond ze niet onprettig om tegenaan te kijken, maar haar tegenspeler in The mentalist, Simon Baker, kan er ook mee door. "Hij ziet er in het echt net zo aantrekkelijk uit als in de serie en zijn haar zit al goed als hij net uit zijn bed komt", weet ze te vertellen. "Hij is lang, leuk en lekker. Een echte man."

Last van goede looks
Amanda Righetti (25) is de vrouw achter Grace Van Pelt. De brunette luisterde eerder onder meer The O.C. en de thriller Return to House on Haunted Hill op. Van haar fraaie looks zegt ze meer last dan gemak te hebben gehad in haar carrière. "Als je er een beetje aardig uitziet bent, denken mensen blijkbaar al gauw dat er wel iets mis zal zijn met je intelligentie." Over Simon Baker kan Amanda kort zijn: "Hij heeft wel iets en ik vind het een geweldige acteur, maar het is niet speciaal mijn type."

Meer over:

Reageren