The Middle vanaf januari op Comedy Central

Vanaf januari zendt Comedy Central in de vooravond de nieuwe serie The Middle uit met Patricia Heaton in de hoofdrol. Heaton, die bekend werd door haar rol in Everybody Loves Raymond, is weer helemaal terug met The Middle, een sitcom over een alles behalve middelmatig gezin.

Heaton speelt vol overtuiging de rol van Frankie, een oververmoeide full time werkende moeder die zich afvraagt wie of wat het leven uit haar heeft gezogen.

Anti-helden
De serie draait rondom anti-helden. Geen filmsterren of sporters maar ouders staan centraal. Zoals Frankie en Mike uit The Middle. Ze hebben het niet breed en ook niet altijd even makkelijk. Frankie, een multitaskende moeder die haar gezin vóór alles stelt, werkt bij een autodealer, waar ze de slechtste verkoper van het bedrijf is. Oudste zoon Axl – vernoemd naar Guns 'n 'Roses, die een belangrijke rol speelde tijdens zijn verwekking – is een typisch rebellerende puber, die het liefst de hele dag in zijn onderbroek rondloopt.

Dochter Sue is een beugelbekkie die worstelt met een enorme onzekerheid, en zoon Brick, met zijn zeven jaar de jongste van het gezin, is erg slim voor zijn leeftijd, maar zijn sociale vaardigheden daarentegen zijn nauwelijks ontwikkeld. Iedereen in het gezin vecht om aandacht, maar uiteindelijk vinden ze elkaar, dankzij hun humor en liefde, altijd weer ergens 'in the middle'.

Reageren