The Next Poptalent toch niet om 19.00 uur

Na het debacle met Sterren Dansen op het IJs heeft SBS 6 besloten om The Next Poptalent toch maar niet om 19.00 uur uit te zenden. De talentenjacht gaat naar 8 uur. 

Het idee achter de vroege programmering van Sterren Dansen op het IJs was dat er ook veel kinderen kijken naar grote showprogramma's, maar dat die soms tot te laat in de avond duren. Op deze manier zouden de kids nog een beetje op tijd in bed liggen. Maar al na een paar afleveringen kwam SBS 6 op haar besluit terug. De kijkers lieten het afweten en dus ging Sterren Dansen op het IJs naar het normale showprogramma-tijdstip van 20.30 uur.

Do en Yes-R

The Next Poptalent is in de planning nu teruggezet naar 20.00 uur. De aflevering duurt ook korter dan eerder bedacht: van 2 uur naar anderhalf uur. Nu maar zien of deze maatregelen voldoende zijn voor een hit. Het eerste seizoen van The Next Poptalent begint op 16 februari. Do en Yes-R presenteren het programma, Ruud de Wild, Stacey Rookhuizen, Glennis Grace en Xander de Buisonjé zitten in de jury. 

Reageren