The Sopranos echt ten einde?

27 maart 2008 18:47 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na zes seizoenen The Sopranos was de koek op, aldus bedenker David Chase. Dit riep hij drie jaar eerder ook al, maar steeds wist hij er op het laatste moment weer een spannende verhaallijn uit te persen. Maar na de zesde reeks viel uiteindelijk toch het doek.

De cast las altijd samen het script door en na het einde werd er druk geapplaudiserd. Na het doorlopen van het allerlaatste script bleef het echter muisstil. "Wel drie minuten lang", herinnert actrice Jamie-Lynn Sigler zich. “Niemand wilde opstaan, niemand wilde dat het dit einde was. We bleven hopen dat David zich zou omdraaien en 'Geintje! We gaan gewoon door hoor!' zou roepen, maar dat gebeurde niet.”

Interessant
Edie Falcon (Carmela) had nog best een paar jaartjes doorgewild met de serie. "Voor mijn part hadden we deze personages tot in de eeuwigheid kunnen volgen en dan was het, hoop ik, nog best interessant geweest om naar te kijken."

Uurwerk
De actrice realiseert zich echter wel dat The Sopranos nu eenmaal niet haar eigendom is. "Ik ben maar een radertje in het hele uurwerk en vertrouw erop dat als David zegt dat het verhaal op is, we ook écht klaar zijn."

Strijdlustig
Acteur Tony Sirico (Paulie) is een stuk strijdlustiger. Hij wil niet alleen dat er een film komt, hij eìst het gewoon: "Zeker nu er verdorie een filmversie van Sex and the city komt! Dan verdienen wij er ook eentje, toch?"

Meer over