The Stig ontmaskerd

The Stig: jarenlang vroegen Top gear-fans zich af welke supercoureur er toch achter dat mysterieuze witte pak en helm schuilhield. The Daily Mail denkt het antwoord nu te hebben: het zijn niet één, maar vier racers.

Al eerder lekte de naam van autoracer Ben Collins al eerder uit. Maar deze man, die ook stuntman was in de meest recente James Bond-film Quantum of Solace heeft deelname aan Top gear tot nu toe altijd ontkend.

Formule 1-coureur
De Daily Mail is echter van mening dat Ben zichzelf wel degelijk regelmatig in het beroemde witte racerspak hijst. The Stig nummer twee zou Julian Bailey zijn, een voormalige Formule 1-coureur. Wie de nummers drie en vier zijn is vooralsnog niet bekend.

BBC
De BBC deed gisteren een oproep om de jacht naar de Top gear-coureur te stoppen. Dat doet ons vermoeden dat de recente onthullingen over The Stig's identiteit(en) wel degelijk zouden kunnen kloppen. Maar het is natuurlijk wel de Daily Mail, dus we houden nog een slag om de arm.

Jorinde Moll interviewt James May en Rchard Hammond (onder andere over The Stig):

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Lees het oorspronkelijke artikel op de site van The Daily Mail.

Reageren