The Tonight Show op de Nederlandse televisie bij BNN

Op de tv-beurs in Cannes heeft de Publieke Omroep de rechten van het populaire Amerikaanse latenightprogramma The Tonight Show gekocht. Sinds 17 februari is Jimmy Fallon de presentator.

De show zal elke werkdag te zien zijn bij BNN om 23:00 uur op Nederland 3. Waarnemend netmanager Suzanne Kunzeler van de NPO laat in De Telegraaf weten erg blij te zijn met de aankoop: “Jimmy Fallon geeft een heel nieuwe draai aan de late avond op Nederland 3. We hebben de show naar Nederland gehaald voor onze jongere kijker, maar iedereen is natuurlijk welkom om de dag af te sluiten met zijn komische acts en scherpe interviews.”

Sterren

In The Tonight Show ontvangt de komiek Jimmy Fallon wereldberoemde sterren als Will Smith, Cameron Diaz, Justin Timberlake en Lady Gaga. Ook mevrouw Obama mocht hij al eens ontvangen. Fallon nam het stokje over van presentator Jay Leno, die The Tonight Show vanaf 1992 presenteerde. 

Jimmy’s eerste show werd goed ontvangen.

Toen Fallon vernam dat David Letterman met pensioen gaat en de Late Show verlaat, bedacht hij 10 redenen waarom Letterman met pensioen gaat.

Meer over:

Reageren