The Tudors opnieuw bij RTL 8

RTL 8 zendt momenteel het vierde seizoen uit van The Tudors. Maar voor degene die de serie graag vanaf het begin willen zien krijgen goed nieuws. Alle vier de seizoenen worden herhaald.

Vanaf zondag 5 december is de allereerste aflevering te zien van de dramaserie The Tudors. Om in de stemming te komen zijn elke zondagavond driedubbele afleveringen te zien.

Het verhaal
The Tudors is een dramaserie waar het turbulente leven van de Engelse koning Henry VIII centraal staat. In het eerste seizoen is de opvliegende en warmbloedige Henry getrouwd met Katherine of Aragon, maar laat hij zijn oog vallen op de sensuele Anne Boleyn.

Intussen spelen zich binnen zijn hof de nodige politieke spelletjes af en is Henry vastbesloten een oorlog met Frankrijk te beginnen. In de daarop volgende seizoenen blijven Henry’s liefde voor vrouwen en de strijd om de macht zijn leven beheersen.

Seizoen vier
Momenteel wordt op RTL 8 seizoen vier uitgezonden. De week na de laatste aflevering, die op zondag 28 november wordt uitgezonden, start de serie opnieuw.

Reageren