The Voice finale vanuit Ahoy? (update)

De finale van de talentenjacht The Voice of Holland zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam, zo maakte RTL Boulevard bekend. In de finale zullen de overgebleven vier beste kandidaten strijden voor de titel.

Update Woensdag 3 november 16.22 uur. Zie beneden artikel.

___

De finale vindt plaats op 21 januari en wordt live op RTL 4 uitgezonden.

The Battle
Momenteel bevindt de show zich in de fase 'The Battle'. Hierin strijden twee of drie kandidaten tegen elkaar in een boksring. Alleen gaan ze elkaar niet te lijf met vuisten maar proberen ze elkaar eruit te zingen.

Vrijdag 5 november is de laatste battle te zien. Na vrijdag heeft elke coach nog zeven overgebleven kandidaten. Vervolgens moeten de coaches bepalen welke twee kandidaten uit hun team zich wederom moeten bewijzen in een sing-off.

Liveshows
De 24 zangers en zangeressen die overblijven gaan klaargestoomd worden voor de liveshows, die plaats vinden in de TV-studio in Ede. De grote finale vindt plaats in Ahoy Rotterdam met de beste vier talenten, die tegen elkaar zullen strijden om de titel 'The Voice of Holland' te bemachtigen.

ahoy
___

Update

rtl.nl
Dinsdag meldde RTL Boulevard dat de finale van The Voice of Holland in Ahoy zal plaatsvinden. Dat was wat voorbarig. RTL heeft aangegeven alle opties nog open te houden met betrekking tot de finale.

"Er zijn meerdere opties. We hebben wel een prijsopgave gedaan bij Ahoy, maar dat hebben we bij meerdere locaties gedaan", aldus RTL.

RTL liet verder weten zich momenteel samen met producent Talpa vooral bezig te houden met de liveshows, die 12 november beginnen. Afhankelijk van dat succes zal worden bepaald waar de finale wordt gehouden.

Reageren