The Voice gaat op de schop

Over de auditierondes van The Voice is geen enkele discussie. Mensen zijn nu eenmaal gek op draaiende stoelen. Maar daarna gaat het mis in de liveshows.

De Mol gaat met alle producenten van The Voice wereldwijd twee dagen brainstormen om de liveshows op te leuken. In bijna elk land haken veel kijkers in die fase van de talentenjacht af omdat de liveshows te saai zijn en lijken op elke andere talentenjacht. De BBC verloor de afgelopen weken bijna de helft van het aantal kijkers en in Amerika was het niet anders. 

Creatieve oplossingen
John de Mol zegt in Broadcast Magazine dat het bijna niet kan missen of de producenten komen met creatieve oplossingen. „Het gaat om de beste mensen in het vakgebied. Ze kennen de show van binnen tot buiten en komen hun ervaringen tegen. We hebben al een paar veranderingen in gedachten.”

In Nederland
Het eerste land waar de vernieuwingen toegepast gaan worden is waarschijnlijk Nederland. De brainstorm is aan het einde van de zomer en vlak daarna begint in Nederland het derde seizoen van The Voice.

Reageren