The Voice kandidaat belaagd door fans

Er is slechts één auditieronde van The Voice op TV geweest en Ben Saunders is al de gedoodverfde favoriet om te show te winnen, volgens de vele fans die Saunders inmiddels geworven heeft.

Huwelijksaanzoeken en liefdesverklaringen, Ben Saunders wordt ermee overspoeld. Na zijn auditie bij The Voice of Holland staat zijn wereld op zijn kop.

“Ik heb sinds gisteren alleen al 6000 reacties gekregen op Hyves. Ik word helemaal plat gebeld. Ik weet ook niet wat er gebeurt. Tijdens de auditie had ik het ook niet echt door, eigenlijk. Ik vond het helemaal top dat Roel van Velzen zich voor me omdraaide“, aldus Saunders in Koffietijd.

Komt nog meer talent
Roel van Velzen, coach in The Voice of Holland op RTL 4, denkt dat het te makkelijk is om kandidaat Ben Saunders nu al uit te roepen tot de gedoodverfde winnaar van de tv-show. Volgens Van Velzen komt er nog veel meer talent voorbij. “Ben is een fantastische zanger en dat zag je ook aan de reacties van de coaches. Maar er komt nog veel meer talent langs. Ik heb inmiddels vijftien talenten in mijn stal en oei, daar zitten een hoop fantastische zangers bij“, vertelt de 32-jarige Van Velzen op Radio 538.

Reageren