The Voice: kandidaten HMH-concerten bijna bekend

In december geven de laatste twaalf kandidaten van de RTL-hit The Voice Of Holland vier concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Vrijdagavond 17 december worden de laatste namen voor die concerten bekend. Eerder werd al bekend dat er op dit moment 13 kandidaten uit het programma een hitnotering hebben.

Vrijdag 10 december werd al duidelijk dat de bezoekers optredens kunnen verwachten van Ben Saunders, Lenny Keylard, Esther Nijhove, Jennifer Ewbank, Pearl Jozefzoon en Nigel Brown.

Op vrijdag 17 december kunnen daar Kim de Boer, Shary-An Nivillac, Nyssina Swerissen, Bart van Overbeek, Anne Hoogendoorn, Leonie Meijer, Raffaëla Paton en Meike van der Veer nog bijkomen. Er vallen echter twee kandidaten nog af, en wie dat zijn wordt pas rond 22.30 uur bekend.

De concerten vinden vervolgens op 28, 29 en 30 december plaats in de HMH in Amsterdam.

Hits
TVOH domineert de hitlijsten terwijl Ben Saunders zelfs hitlijstgeschiedenis schrijft. De kandidaat uit de RTL 4-talentshow heeft - zoals zojuist bekend werd - zijn tweede nummer 1 hit in de GfK SingleTop 100 te pakken met zijn uitvoering van ‘When A Man Loves A Woman’.

Het is voor het eerst dat een artiest met twee verschillende tracks in twee weken tijd op de hoogste positie binnenkomt. Het andere nummer is ‘If You Don’t Know Me By Now’, dat deze week op nummer 6 staat.

Op nummer 28 staat Ben met zijn duet met Alain Clark, ‘Dancing In The Street’, terwijl ‘I’m In Love With A Girl’ volgens de laatste peiling op nummer 44 staat.

Ben is zeker niet de enige kandidaat uit het programma met een plaats in de GfK SingleTop 100. Lenny Keylard komt met ‘Stand By Me’ binnen op nummer 3 terwijl de reggaezanger op nummer 35 staat met ‘Could You Be Loved’.

Ook Pearl Jozefzoon (nummer 32), Joan Franka (nummer 45), Jennifer Ewbank (nummer 47), Esther Nijhove (nummer 82), Kim de Boer (nummer 79 en 92) en Johnny Rosenberg (nummer 96) hebben een notering, waarmee het totale aantal plaatsen van kandidaten in deze hitlijst op 13 komt.

The Voice Of Holland-coaches Jeroen van der Boom, VanVelzen en Nick & Simon zijn deze week ook in de Top 100 terug te vinden, terwijl de artiesten die in de show hebben opgetreden (Marco Borsato, James Blunt en Take That) eveneens hoge ogen gooien.

Reageren