The voice of Holland loopt opnieuw uit op aderlating

10 december 2011 09:33 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De tweede liveshow van The voice of Holland bleek opnieuw een slagveld. Marco Borsato en Roel van Velzen zagen elk een derde van hun talenten naar huis vertrekken.

Wendy van Dijk gaf de talenten van Marco Borsato het goede én slechte nieuws. Iris Kroes, Marieke Dollekamp en Bart Brandjes kregen voldoende stemmen en bleken direct door te zijn.

Ivanildo Kembel bleek echter het minste aantal stemmen te hebben gekregen en moest onmiddellijk naar huis. Door deze uitslag stonden Nora Dalal en Sharon Doorson tegenover elkaar in de singoff.

Sharon kreeg met Ain’t no other man een staande ovatie van Marco en zijn team.
Nora’s versie van There you’ll be kon in de herhaling ook rekenen op de nodige bijval. Marco baalde van de uitslag, omdat hij vond dat de twee zangeressen zoveel op elkaar leken. “Mijn hart bloedt, maar mee naar de volgende ronde… gaat Sharon.”

Ook Van Velzen zag dankzij de door Martijn Krabbé voorgelezen uitslag een derde van zijn team vertrekken. Veilig bleken Wouter Vink, Paul Turner en Guy Barzily.

De singoff ging tussen Michelle Flemming en Sacha van Beek. Dat betekende het einde voor Christopher Max. De 49-jarige Amerikaan zei op de muziek van Queen’s The show must go on de show vaarwel.

Michelle gaf een Tina Turner-waardige versie weg van River deep mountain high en Sacha herinnerde de zaal er nogmaals aan: You know I ain’t no good. Uiteindelijk koos Van Velzen voor Michelle.

Meer over