The Voice Radio bij Evers Staat Op

Maandagochtend is de eerste uitzending van The Voice Radio gestart. In TVR gaat Edwin Evers op zoek gaat naar 5 zangtalenten voor The Blind Auditions van The Voice of Holland.

In de ochtendshow Evers Staat Op heeft  The Voice Radio een plekje gekregen. 15 zangers en zangeressen hebben een liedje opgenomen en deze nummers worden in The Voice Radio gedraaid. De deelnemers blijven anoniem en de luisteraar mag beslissen wie er doorgaan. Deze maandagmorgen hebben kandidaat 2 en 3 zich veiliggesteld voor de volgende ronde. De winnaar van The Voice Radio mag nog een single opnemen en meedoen aan The Blind Auditions van The Voice of Holland.

Froukje de Both is enthousiast over het programma. “Wat een hoog niveau zeg! Ik stem op nummer 3! Nummer 2 was ook goed”, twitterde ze.

Edwin drumt niet meer bij The Voice

Eerder werd er nog bekend dat Edwin Evers stopte als drummer bij The Voice of Holland. Drummen bij The Voice en zijn radiowerk werd Evers te veel. "Het is helaas niet meer te combineren met mijn radiowerk”, liet hij al eerder weten. ¬†

Reageren