‘The Voice USA’-jurylid verwikkelt in aanrandingszaak

Zanger en jurylid Cee Lo Green werd eerder deze week aangeklaagd wegens seksueel misbruik van een onbekende vrouw. Vandaag vertellen ze beiden hun verhaal.

Ze doen dit indirect aan entertainment website TMZ, die een opgenomen gesprek bemachtigde tussen Cee Lo Green en het vermeende slachtoffer.

MDMA

De vrouw die aangerand zou zijn deed aangifte bij de politie. Ze zegt dat ze is gedrogeerd en verkracht door de zanger. Cee Lo Green zou MDMA (het werkende bestanddeel van XTC) in haar drankje hebben gedaan en heeft haar vervolgens mee naar huis genomen. De vrouw kan zich weinig van de rest van de avond herinneren, maar toen ze bij kennis kwam, bevond ze zich in een kamer met een naakte Cee Lo Green.

‘Leuke tijd’

Het jurylid van de The Voice USA vertelt een heel ander verhaal. In het opgenomen gesprek geeft hij toe dat hij samen met de vrouw MDMA heeft genomen. Cee Lo ontkent echter dat hij de drugs stiekem in haar drankje heeft gedaan. Green dacht simpelweg dat de twee samen  'een leuke tijd zouden hebben'.

Gnarls Barkley

Cee Lo Green staat bij velen bekend als Gnarls Barkley, zanger van de nummer 1-hit Crazy. Tegenwoordig hanteert hij een andere naam en zit hij op een van de draaistoelen in de Amerikaanse versie van The Voice Of Holland. De zaak loopt op dit moment nog, dus het is nog even afwachten wat de exacte gevolgen zijn.

Reageren