The Voice: weer op zoek naar talent

RTL 4 komt dit najaar met een nieuwe talentenshow op de vrijdagavond. In The Voice, zoals het programma zal gaan heten, gaan prominente artiesten op zoek naar aanstormend talent.

Nick & Simon, Jeroen van der Boom, VanVelzen en Angela Groothuizen: het zijn grote namen in de Nederlandse muziekwereld. Zij zullen met een professioneel team de pupillen coachen en adviseren.

Meezingen
De topartiesten gaan zelfs mee het podium op om met de kandidaten mee te zingen. Onder leiding van Martijn Krabbé, die eerder al Idols en X-Factor presenteerde, zullen de deelnemers hun liederen ten gehore brengen.

Geen audities
Anders dan de meeste Nederlandse talentenjachten is dat bij The Voice geen audities worden getoond. Na een lang voorbereidingstraject komen alleen de allerbeste kandidaten in aanmerking voor de zogenaamde audities.

Bij de audities zullen de kandidaten worden begeleid door een live band. Ook is het mogelijk voor de deelnemers om zichzelf te begeleiden.

Leuke bijkomstigheid is dat de audities niet te zien zijn voor de coaches, alleen te horen. Met deze 'blinde' audities gaat de show van start.

Wil je meedoen aan The Voice? Aanmelden kan nog steeds!

Reageren