The Winner Is: Joost Marsman zegeviert met eigen nummer

17 februari 2012 07:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Joost Marsman, die bekend werd als zanger van Is Ook Schitterend (I.O.S.), versloeg donderdagavond in de SBS 6-talentenjacht The Winner Is... Alides Hidding, zanger van Time Bandits. 

Donderdagavond werd de vierde aflevering van The Winner Is... uitgezonden, waarmee de eerste ronde van de talentenjacht van tv-tycoon John de Mol is afgerond. Naast Joost Marsman gingen in de categorie 'professionals' eerder al door: Dewi Pechler (bekend van Idols), zangeres Desray en voormalig Spargo-zangeres Lilian Day Jackson.

Eigen nummer
Joost Marsman, die sinds 2009 solo is, nam het donderdagavond met een eigen nummer op tegen Time Bandit-zanger Alides Hidding. Marsman zong het oude I.O.S.-nummer Altijd Wel Iemand
, terwijl Hidding When a Man Loves a Woman van Percy Sledge ten gehore bracht. Marsman won de uitzending met 65 stemmen. Hij mocht 2.500 euro mee naar huis nemen en is door naar de volgende ronde. Uiteindelijk staat er een hoofsprijs van 1 miljoen euro op het spel.  

Kijkcijfers
The Winner Is... worstelt met de kijkcijfers. Gisteravond keken er 520.000 mensen, waar SBS 6 en producent John de Mol zeker niet tevreden mee zullen zijn. De hoop van de programmamakers is dat de kijkcijfers aantrekken wanneer de volgende ronde ingaat: dan zijn de talenten beter en staat er meer geld op het spel.

Lees meer:
Interview met presentator Beau van Erven Dorens
Artikel over The Winner Is...

 

Meer over