The Winner Is: Lilian Day Jackson verslaat Joost Marsman

In de The Winner Is... versloeg voormalig Spargo-zangeres Lilian Day Jackson donderdagavond Joost Marsman, de voormalige frontman van nederpopband I.O.S. (Is Ook Schitterend).

Het was een spannende wedstrijd, want de uitslagen in de zesde aflevering van de door tegenvallende kijkcijfers geplaagde talentenjacht lagen best dicht bij elkaar. Van de 101-koppige jury kreeg Lilian Day Jackson 59 stemmen. Joost Marsman wist de overige 42 stemmen voor zich te winnen.

Kijkcijfers
Na een flinke val in de kijkcijfers, lijkt het aantal mensen dat de geplaagde talentenjacht volgt de laatste weken constant te blijven. Naar deze aflevering keken 521.000 kijkers. Te weinig voor de ambities van de makers, zoals tv-tycoon John de Mol vanavond in College Tour zal zeggen. Maar er is nog hoop, volgens hem.

Halve finale
Volgende week staat Lilian Day Jackson in de halve finale, waarin ze het opneemt tegen Desray, bekend van de formatie 2 Brothers on the 4th Floor. Dan staat er nog niet zo heel veel geld op het spel (10.000 euro), maar in de finale op 15 maart valt er maar liefst 1 miljoen euro te winnen.

Lois Lane
Eerder versloeg Lilian Day Jackson al het bekende duo Lois Lane. Verliezer Joost Marsman versloeg hiervoor de voorman van de Time Bandits. 

 

Reageren