Theo Maassen vs. Patricia Paay

Iedereen heeft er wel een mening over en vandaag is het dan eindelijk zover: Patricia Paay is naakt te bewonderen in het decembernummer van Playboy. De oudste vrouw ooit die voor het blad poseerde was woensdag te gast in De wereld draait door en raakte in een felle discussie met tafelheer Theo Maassen.

De grappenmaker stak namelijk niet onder stoelen of banken dat hij de foto's vreselijk vindt. "Waarom Patricia, waarom?!", riep hij uit.

Te oud
De cabaretier liet in DWDD duidelijk merken dat hij de zestigjarige blondine veel te oud vindt voor het blootblad. "Waarom altijd jongere vrouwen?", reageerde de diva. Theo: "Moet ik daar echt antwoord op geven?"

Aandachtsjunk
Ook haar uitspraken over Adam Curry bij Jensen! kwamen ter sprake. "Je bent toch een zielige aandachtsjunk als je dat soort dingen vertelt", aldus Theo. "Kom op, je hebt een dochter van negentien en zegt zulke dingen over háár vader, dat doe je toch niet. Dan ben je toch niet wijs geworden op je zestigste!"

Maar Patricia was zich van geen kwaad bewust. "Mijn dochter is heel erg wijs. Ik weet op mijn leeftijd heel goed wat ik wel en niet kan zeggen. Waar staat dat ik dat niet kan zeggen, wie bepaalt dat?" Theo: "Je mag het wel zeggen, maar ik mag dan gelukkig ook zeggen dat ik jou een zielige aandachtsjunk vind."

Verbaasd
Presentator Matthijs van Nieuwkerk deed zijn uiterste best de discussie alsnog in goede banen te leiden: "Theo zegt natuurlijk iets wat veel mensen denken, dus het is wel eens goed dat het gezegd wordt."

La Paay was echter zeer verbaasd over de uitspraken van de cabaretier en gaf aan deze kritiek nooit eerder gehoord te hebben. Theo riep vervolgens uit: "Ja, omdat je met niemand praat! Je komt binnen met een delegatie van twaalf mensen en zegt tegen niemand iets."

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/110667/5cc1387381d79a60325fa122b3c934df/article_flash

Necrofiel
Toen Theo naar zijn mening werd gevraagd over de foto's, zei hij: "Een vriend van mij is necrofiel, dus ik denk dat hij het wel zou kunnen waarderen." Deze uitspraak ging Matthijs van Nieuwkerk te ver en hij eiste ter plekke een excuses, maar dat weigerde Theo.

De diva leek zich overigens vrij weinig aan te trekken van de harde uitspraken van de cabaretier. "Dit is gewoon aandacht vragen wat jij doet. Dit is dwars zijn en laten zien wat je allemaal durft te zeggen. Ik kende je niet, maar nu vind ik je vervelend."

Twitter
Paul de Leeuw vindt in ieder geval dat de diva zich goed staande heeft gehouden tijdens de uitzending. Hij reageerde op Twitter: "Patricia Paay bij De wereld draait door: waarom ze zo overeind bleef? Omdat het een Rotterdams wijf is! En dat gaat nooit verloren, respect!"

Meer over:

Reageren