Thomas Berge is klaar voor vaderschap

Thomas Berge is naar eigen zeggen helemaal klaar voor zijn aanstaande vaderschap. "Ik zie er totaal niet tegenop om zo'n ongetwijfeld bizarre bevalling mee te maken", aldus Berge.

De 23-jarige zanger kan niet wachten tot de jonge spruit er is. “Ik ben helemaal klaar voor het vaderschap en zie er totaal niet tegenop om zo'n ongetwijfeld bizarre bevalling mee te maken”, vertelt hij in het AD. “Ik heb veel met vrienden gesproken die recent ouders zijn geworden. De onvoorwaardelijke liefde die zij voor hun kroost voelen, voel ik ook al in iedere vezel van mijn lijf. En hetzelfde geldt voor Myrthe. We kunnen ons geluk niet op, en verheugen ons zeer op de komst van onze liefdesbaby”, gaat het blonde idool verder.

Thomas Berge in de wolken

Thoma kan zijn geluk niet op. “Ons kindje is de bekroning op het geluk dat Myrthe en ik hebben gevonden. We zijn ook echt samen zwanger geweest. Ik heb geen doktersafspraak of echo-onderzoek gemist.” Ook weet hij al dat het kindje vrijdag ter wereld gaat komen. "Myrthe, die en stabiele zwangerschap had, heeft de laatste dagen steeds meer last van krampjes." Optreden is voor de komende dagen even niet aan de orde, hij wijkt geen moment van Myrthe’s zijde. "Ik wil hoe dan ook bij de bevalling aanwezig kunnen zijn. En Myrthe op alle momenten kunnen ondersteunen."

Reageren